…ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ…

Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Η ιστορία επαναλαμβάνεται με διάφορες μορφές… και επίσης …έχει ο καιρός γυρίσματα…, οι φράσεις αυτές δηλώνουν και πιστοποιούν την βασική αρχή διαχείρισης, συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Για όσους δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω και να κρίνουν στο χρόνο συγκριτικά, η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : ότι δεν επιθυμούν να δούνε την καμπούρα τους.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, ερευνούμε, καταγράφουμε, μελετούμε το παρελθόν συγκρίνοντας με το παρόν όχι αόριστα αλλά με τις πολιτικές συμπεριφορές κίνησης των θεσμών της Ελληνικής πολιτείας ως προς τα Ελληνικά κοινωνικά βάθρα, τις Ελληνικές κοινωνικές δομές και τις Ελληνικές κοινωνικές λειτουργίες , συνολικά ή κατά περιόδους.
Παράδειγμα : Η δεκαετία 1960 – 1970 είναι φορτισμένη με πολιτικές αποστασίες, πολιτικές προδοσίες, με πολιτικούς καταλήγοντας στην διδακτορία 1967.
Μεταφέροντας αυτά τα υποβαθμιστικά πολιτικά σύνδρομα της δεκαετίας 1960 με την κρατούσα την πρόσφατη πολιτική δεκαετία διακρίνονται με γυμνό οφθαλμό παρόμοιες πολιτικές υποβαθμιστικές συγκρίσεις, όπως μια σκληρή πρωθυπουργική δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα και έναν Ελληνικό Λαό αδύναμο να αντιδράσει, παραβίασης της Λαϊκής Ελληνικής εντολής του δημοψηφίσματος 5-7-2015, ως εσχάτη προδοσία, οδηγώντας τον Ελληνικό Λαό σε πλήρη φτωχοποίηση και διαμελισμό της Ελλάδος.
Ερευνώντας , καταγράφοντας μελετώντας, αξιολογώντας ολόκληρη την χρονική περίοδο από τον μεσοπόλεμο μέχρι σήμερα, με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος προκύπτουν όλα τα πολιτικά αδιέξοδα της Ελλάδος, όπως διδάσκει η Ελληνική παράδοση όλες οι καμπούρες της Ελληνικής διαπλεκόμενης εξουσίας και Ελληνικής διαφθοράς.
Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος ουδέποτε επεδίωξε μια πολιτική κάθαρση και αυτό γεγονός καταμαρτυρεί την αδυναμία των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος να αναπτύξουν μια κριτική πολιτικής κάθαρσης από την πολιτική διαπλοκής και την πολιτική διαφθοράς, διότι και τα ίδια πολιτικά κόμματα της Ελλάδος δεν επιθυμούν πολιτική κάθαρση.
Αποτέλεσμα η υπόθεση πολιτικής κάθαρσης από πολιτικές διαπλοκές και πολιτικές διαφθορές αναμένεται από έναν ενημερωμένη Ελληνικό Λαό και ενημερωμένο Ελληνικό εκλογικό σώμα.
Ως νέο πολιτική παράταξη και νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ μετά από πολύχρονη έρευνα και μελέτη δημοσιεύσαμε στο διαδίκτυο ιστοσελίδα www.elziforest.gr και λογαριασμό YouTube Stefanos Zintzovas δράσεις αναδόμησης των Ελλήνων και της Ελλάδος.
Ευελπιστούμε σε μια Ελλάδα με ανατροπή της διαπλ

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube