ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ προς τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ; ή ;

Χ

Χαρισματικότητα των Ελλήνων πολιτικών προς τον Ελληνικό Λαό ; ή η παραπέρα φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος ;
Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα τη Ελλάδος με τα διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα βρισκόμενο σε μόνιμα πολιτικά αδιέξοδα της Ελλάδος, πραγματοποιεί πολιτικά συνέδρια με κοινό παρανομαστή την υποτιθέμενη πολιτική συνεργασία μεταξύ των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος, προς σχηματισμό κυβέρνησης του μέλλοντος.
Προς το σκοπό της συνεργασίας των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος, κανονικά πριν ανοίξουν το στόμα τους να εκφράσουν την λέξη συνεργασία από έντονο ανεξέλεγκτο πολιτικό ανταγωνισμό, θα έπρεπε να έχουν σχέδιο συνεργασίας γραπτό δημόσιο και μετά να αναζητούν πολιτική συνεργασία επί δεδομένων στοιχείων. Η έλλειψη αυτών των στοιχείων πολιτικών σχεδιασμών καθιστά όλα τα πολιτικά συνέδρια της Ελλάδος σε πολιτικές φιέστες και πολιτικά πανηγύρια ως πολιτικές φούσκες.
Το γεγονός πολιτικής ανάπτυξης συνερ5γασίας έρχεται σε αντίθεση με την γενική πολιτική συμπεριφορά της καθημερινότητας όπου το ένα κόμμα προσπαθεί να εξοντώσει το άλλο, ως πολιτικοί κανίβαλοι, πωρωμένοι από το ατομικό πολιτικό συμφέρον.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, έχουμε έτοιμη πολιτική πρόταση συνεργασίας, να είμεθα χαρισματικοί προς τον Ελληνικό Λαό και όχι προς κάθε καθυστερημένη πολιτική εξουσία, για να μπορέσουμε να οριοθετήσουμε και να σηματοδοτήσουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του Ελληνικού Λαού.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Ιδού η Ρόδος , ιδού το πήδημα.
Αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό συνονθύλευμα της Ελλάδος, ας δηλώσει εμπράκτως χαρισματικότητα προς τον Ελληνικό Λαό με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος και ας προσπαθήσει για όποια πολιτική συνεργασία.
Σχόλιο : Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος από μόνο του επέλεξε και εφήρμοσε ως πολιτικό σύστημα την ελεύθερη ανεξέλεγκτη αγορά, δηλαδή κάθε ισχυρός να καταρρακώνει κάθε αδύναμο προσομοιάζοντας με την φιλοσοφία της ζούγκλας και τον κανιβαλισμό.
Κανένας νοήμων Έλληνας πολίτης δεν περιμένει από αυτό το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος της ελεύθερης ανεξέλεγκτης αγοράς χαρισματικότητα προς τον Ελληνικό Λαό.
Το γεγονός του εκλογικού σώματος της Ελλάδος, της μεγάλης αποχής 60% από τις εκλογικές διαδικασίες της Ελλάδος το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος δεν συγκινείται καθόλου ως εξουσία της Ελλάδος, ασκούμενοι στο νόμο της ζούγκλας του κανιβαλισμού.
Αυτό το πολιτικό αδιέξοδο της Ελλάδος, της μεγάλης αποχής 60% από τις εκλογικές διαδικασίες της Ελλάδος, δηλαδή αυτό το πολιτικό φαινόμενο πολιτικής παρακμής με όλες τις παρενέργειες, μόνο με πολιτική συσπείρωση και δικτύωση σε νέο πολιτικό βιώσιμο πολιτικό φορέα, μέσα από διαδικασίες δημοψηφισμάτων, αρχχίζοντας από το τερατούργημα της διορισμένης αναρμοδιότητας του εκάστοτε προέδρου τηγης της δημοκρατίας της Ελλάδος από τον εκάστοτε πρωθυπουργό της έναντι γνήσιας εκλογής προέδρου της δημοκρατίας από τον Ελληνικό Λαό.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube