ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Τ

Στα μαθηματικά δεν μπορεί να γίνει η τριχοτόμηση ενός τόξου μμε τον κανόνα και τον διαβήτη.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία, στην δική μας περίπτωση δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Εν προκειμένω στα πολιτικά αδιέξοδα που οδηγήθηκε από μόνη της η Ελληνική εξουσία, υπάρχει ο μονόδρομος των δημοψηφισμάτων.
Δημοψηφίσματα αρχίζοντας από το τερατούργημα αναρμοδιότητας της προεδρίας της δημοκρατίας της Ελλάδος και της αλαζονείας της πρωθυπουργίας της Ελλάδος.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Οι παλιές καλές ημέρες ήταν λίγες, πες μου αγάπη μου πού τις πήρες που τις πήγες:
Αναφερόμαστε στην πεμπτουσία της πολιτικής στην Ελλάδα και για τους μνηστήρες της πολιτικής στην Ελλάδα, δηλαδή για τους για τους πολιτικούς και τους πολιτικολογούντες στην Ελλάδα.
Κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα στην Ελλάδα δεν αναφέρονται οι πολιτικοί και οι πολιτικολογούντες σε πολιτικά αδιέξοδα προς διόρθωση προς το κανονικό, παρά μόνο κατεδαφίζουν την δημοκρατία της Ελλάδος.
Μερικά παραδείγματα πολιτικών αδιεξόδων που σκότωσαν την πολιτική και τους πολιτικούς στην Ελλάδα είναι το μαύρο χρήμα, η μυστικοπάθεια, οι πάσης φύσεως εταιρείες οι οποίες λειτουργούν ανεξέλεγκτα .
Δυστυχώς ενώ υπάρχουν τεκμηριωμένες λύσεις, πολιτικές προτάσεις, οι πολιτικοί της Ελλάδος αδιαφορούν διότι και οι ίδιοι συμμετέχουν στο πανηγύρι παρακμής φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.
Παράδειγμα η ακριβοπληρωμένη με μαύρο χρήμα μαϊμού συμφωνία των Πρεσπών.
Σχόλια: όλα τα πολιτικά κόμματα και πολιτικά μορφώματα ενώ προετοιμάζονται για μία πολιτική συμφωνία πολιτικής συνύπαρξης και σχηματισμού κυβέρνησης, αν ρωτήσουμε το κάθε πολιτικό κόμμα χωριστά να ομολογήσει τι πρεσβεύει για την συμφωνία συγκατοίκησης στην εξουσία ως Ελληνική κυβέρνηση, δεν το συζητάνε δημόσια, αφήνοντας αιχμές μυστικοπάθειας των κεκλισμένων θυρών , αλλά το εκλογικό σώμα της Ελλάδος εκ των προτέρων τους έχει γυρίσει την πλάτη, 60% αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες.
Δηλαδή ποιος συμφωνεί με ποιόν ; ή ποιοι συμφωνούν με ποιους ; και ποιές είναι οι διαφωνίες; Στις επερχόμενες πολιτικές εκλογές της Ελλάδος διακυβεύεται το μέλλον της Ελλάδος και το αμείλικτο ερώτημα που αιωρείται είναι υπέρ της φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού και διαμελισμό της Ελλάδος και ποιοι είναι άμεσης αναδόμησης της Ελλάδος και των Ελλήνων.
Το ερώτημα αναδόμησης των Ελλήνων και της Ελλάδος είναι καίριο και βασικό αλλά δυστυχώς οι δημοσιογραφία και οι δημοσιογράφοι εργάζονται με οδηγό την λογοκρισία, την δημαγωγία και την προπαγάνδα.
Το διχασμένο μόνιμα πλέον εκλογικό σώμα της Ελλάδος με 60% αποχή από τις Εκλογικές διαδικασίες και 40% συμμετοχή στις εκλογές και στην παρούσα βουλή, δεν επιθυμούν ελεύθερο ακαδημαϊκό διάλογο με τον οποίο εύκολα θα διαπιστώνονταν το έλλειμμα της πολιτικής στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος. Δηλαδή το πολιτικό σύστημα είναι και θα είναι πνευματικά ανάπηρο, αποφασίζοντας για το σύνολο του εκλογικού σώματος μονομερώς μια ισχνή μειοψηφία.
Αυτό το πολιτικό έκτρωμα με κάλπικους εκλογικούς νόμους το θεωρούμε δημοκρατία και κοινοβουλευτισμό ; Τρομάρα μας !.
Το τερατούργημα της αναρμοδιότητας της προεδρίας της δημοκρατίας της Ελλάδος και η αλαζονεία της πρωθυπουργίας της Ελλάδος, ασχολούνται επισταμένως με την λογοκρισία , την δημαγωγία και την προπαγάνδα, παρά με θέματα ακαδημαϊκής ελευθερίας, ελευθερίας σκέψης, ελευθερία έκφρασης, ελευθερία διδασκαλίας.
Προτάσεις διεξόδου από τα συσσωρευμένα πολιτικά αδιέξοδα δημοσιεύσαμε στο δια δίκτυο ως δράσεις αναδόμησης των Ελλήνων και της Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube