ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ – ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Π

Ως χρόνο αναφοράς και σύγκρισης προ και μετά το έτος 1998 – 1999 όπου έγινε η αλλαγή αρμοδιότητας πρόληψης και κατάσβεσης δασικών από τον φυσικό δημόσιο φορά δασική Υπηρεσία στην πυροσβεστική υπηρεσία, πυροσβεστικό σώμα, με καθαρά πολιτικά κριτήρια.
Η δημόσια δασική υπηρεσία αντιμετώπιζε όλο το φάσμα της δασοπονίας , διοίκηση και διαχείριση του φυσικού και δασικού περιβάλλοντος με φυσικό συνεργάτη τον Ελληνικό Λαό, ως σύστημα μελέτης σχεδιασμού πρόληψης και κατάσβεσης πυρκαγιών.
Σήμερα η Ελληνική εξουσία προσπαθεί την κατάσβεση των πυρκαγιών χωρίς τους ανθρώπους που λειτουργούν εκ φύσεως στο φυσικό περιβάλλον.
Η άποψη επιβλήθηκε και επικράτησε είναι : ότι την ίδια εργασία πρόληψης και κατάσβεσης πυρκαγιών εκτελούσε η δασική υπηρεσία εκτελεί και η πυροσβεστική υπηρεσία .
Η διαφορά μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος είναι στις κοινωνικές δομές και λειτουργίες.
Οι κοινωνικές δομές και λειτουργίες ενός Λαού φαντάζουν φάντασμα για τον Ελληνικό Λαό.
Κατέληξαν όλες τα πράγματα στην Ελλάδα να δραστηριοποιούνται στα περιθώρια του τερατουργήματος της αναρμοδιότητας της προεδρίας της δημοκρατίας της Ελλάδος και της πρωθυπουργικής αλαζονείας της Ελλάδος.
Εξαφάνισαν τις κοινότητες της ιστορίας οι οποίες ήταν βασικός μοχλός κοινωνικής ανάπτυξης της Ελλάδος.
Σταμάτησαν να διδάσκονται και εφαρμόζονται οι κοινωνικές δομές και λειτουργίες .
Με την δασική υπηρεσία στην πρόληψη και κατάσβεση πυρκαγιών οι κάτοικοι των κοινοτήτων και οικισμών, ενημερωμένοι από την δασική υπηρεσία, πήγαιναν στον τόπο της πυρκαγιάς πριν ακόμη πάει η δασική υπηρεσία.
Σήμερα με πολυήμερες δασικές πυρκαγιές ούτε μια αντιπυρική ζώνη δεν προσπαθούν να κάνουν, εκκενώνουν τα χωριά και τα παραδίδουν στην πυρκαγιά του τερατουργήματος της αναρμοδιότητας της προεδρίας της3 δημοκρατία, της αλαζονείας της πρωθυπουργίας και της εξουσίας.
Οι καταστροφικές από φυσικά καιρικά φαινόμενα πυρκαγιές και χειμερικά φαινόμενα δεν οφείλονται στην κλιματική αλλαγή, αλλά η κλιματική αλλαγή οφείλεται στα τερατουργήματα αναρμοδιότητας και στην αλαζονεία της κάθε εξουσίας.
Πολιτική προστασία είναι όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας . Πολιτική προστασία δεν θεωρούνται τηλεοπτικά σποτάκια, αλλά όλες οι εργασίες και όλα τα έργα προς προστασία του Ελληνικού περιβάλλοντος.
Σχόλια: Επί εικοσαετία τεράστιες φυσικές καταστροφές και καμία προσπάθεια αναδιοργάνωσης της Ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνικού περιβάλλοντος.
Από το έτος 2015 ποσοστό αποχής 60% του εκλογικού σώματος της Ελλάδος τους γύρισε την πλάτη από τις εκλογικές διαδικασίες.
Δυστυχώς, η Ελληνική λογοκρισία, η Ελληνική δημαγωγία και η Ελληνική προπαγάνδα από το τερατούργημα της αναρμοδιότητας της προεδρίας της δημοκρατίας της Ελλάδος και από την αλαζονεία της Ελληνικής πρωθυπουργίας κατόρθωσαν την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και τον διαμελισμό της Ελλάδος.
Και τώρα το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος διακηρύσσει εκλογές απροσδιόριστα.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ , τι να πράξουμε ;
Την απάντηση την δίνουμε τώρα από την ιστορία μας : Ο Παπαφλέσσας είπε : Δεν θα περάσουν ατουφέκιστοι.
Όλοι μας συσπειρωμένοι και δικτυωμένοι να τουφεκίσουμε, να ξηλώσουμε το τερατούργημα της αναρμοδιότητας της προεδρίας της δημοκρατίας της Ελλάδος, την αλαζονεία της πρωθυπουργίας και την βρώμικη Ελληνική εξουσία.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube