Πορεία προς τις επερχόμενες εκλογές Ν2

Π

Όταν το άρθρο 86 του συντάγματος των Ελλήνων απάλλαξε την πολιτική από την υποχρέωση να αποδίδει δίκαιο προς τον Ελληνικό Λαό, η προδοσία απελευθερώθηκε, το μαύρο χρήμα απελευθερώθηκε, η μυστικοπάθεια έγινε καθεστώς, η διαφθορά στην Ελλάδα πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα ανταγωνίζεται στις κατάφορες παραβιάσεις της Λαϊκής εντολής του Ελληνικού Λαού, το δημοψήφισμα στις 5-7-2015 63% όχι άλλα οικονομικά μέτρα από την Ε.Ε..
Το πολιτικό αδιέξοδο της συνεργασίας των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος καλά κρατεί.
Ρυθμιστής του πολιτεύματος της Ελλάδος επικράτησε το μαύρο χρήμα.
Αυτή η κολόνια του μαύρου χρήματος έχει τις ρίζες στο μεσοπόλεμο, από την εποχή του μεσοπολέμου.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Ρουσφέτια , δεξιά – αριστερά, τα δικά μας τα δικά σας παιδιά του κόμματος και πολλές άλλες διχαστικές πολιτικές συμπεριφορές που άλλαζαν και αλλάζουν την γνήσια Λαϊκή πολιτική εντολή.
Το έτος 1975 ψηφίστηκε με δημοψήφισμα το άρθρο 16 του συντάγματος των Ελλήνων, περί ακαδημαϊκής ελευθερίας, ελευθερία σκέψης, ελευθερία έ4κφρασης, ελευθερία διδασκαλίας. Δυστυχώς όμως η μισαλλοδοξία του μεσοπολέμου και του εμφυλίου πολέμου έφθασε στις μέρες μας.
Πηγές και παράγοντες αναπαραγωγής και διαχείρισης του μαύρου χρήματος είναι η ασκηθείσα ισχυρή λογοκρισία, η δημαγωγία, η προπαγάνδα, οι κλειστές πόρτες, η γενικευμένη μυστικοπάθεια φορέων, εταιριών και πολλών παραμέτρων κρυψίνοιας και μυστικισμού.
Σχόλια : Μπορούμε να ισχυριστούμε ότι η παρακμή στην Ελλάδα άρχισε με το ρουσφέτι και το μαύρο χρήμα σε όλα τα Ελληνικά κοινωνικά επίπεδα.
Η πλήρης καταγραφή λειτουργίας του μαύρου χρήματος στην Ελλάδα δεν προσφέρει τίποτα, χωρίς πολιτική βούληση να βάλουν μια κατά χώρο και χρόνο τάξη .
Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος ως γέννημα και θρέμμα του μαύρου χρήματος, είναι φύση αδύνατο να αποκτήσει πολιτική βούληση για κατά χώρο και χρόνο τάξη στην Ελλάδα.
Ως νέα πολιτική παράταξη και νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, μετά από έρευνα, μελέτη, αξιολόγηση της πολιτικής στην Ελλάδα, ευελπιστούμε απευθυνόμενοι προς τον πολιτικό χώρο της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες του εκλογικού σώματος της Ελλάδος να οριοθετεί και να σηματοδοτεί κατά χώρο και χρόνο τάξη αναδόμησης των Ελλήνων και της Ελλάδος.
Ο ιστός οριοθέτησης και σηματοδότησης της κατά χώρο και χρόνο τάξη στην Ελλάδα υπάρχει αναμένεται συλλογική δράση και ανάδραση.
Όπου αρχίζουν να επιβάλλονται οι λειτουργίες του μαύρου χρήματος διολισθαίνουν προς τα κάτω μέχρι μηδενισμού οι λειτουργίες της δημοκρατίας.
Για να αντισταθούν οι κοινωνίες στη λαίλαπα του μαύρου χρήματος χρειάζονται αληθινούς δασκάλους και καθαρούς εκπροσώπους συνεχώς ελεγχόμενους.
Το μαύρο χρήμα δραστηριοποιείται σε σεκτικά χρηματοοικονομικά σχήματα, πολιτικά μορφώματα και με το πρόσχημα της οικονομικών βοηθειών ρημάζουν δημοκρατικές κοινωνίες.
Πολλά από τα χρηματ6οοικονομικά σεκτικά σχήματα ιδρύθηκαν κατά το τέλος του μεσοπολέμου.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube