Πορεία προς τις επερχόμενες εκλογές Ν1

Π

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ορθολογική διαχείριση των φυσικών πόρων της Ελλάδος, παρά από τις απροσδιόριστες, ανεξέλεγκτες , αυθαίρετες πολιτικές μεταρρυθμίσεις και πολιτικούς εκσυγχρονισμούς.
Η ορθολογική διαχείριση των φυσικών πόρων στην Ελλάδα, διέπεται από τις βασικές αρχές και βασικές αξίες, της αειζωίας, της αειφορίας και της βιωσιμότητας. Πέρα από τις βασικές αρχές και αξίες της αειζωίας, της αειφορίας και βιωσιμότητας επικρατεί ο κομπογιαννιτισμός και η αρπαχτή του μαύρου χρήματος.
Πορεία προς τις επερχόμενες πολιτικές εκλογές της Ελλάδος προβλέπεται μεγάλη και θα παρουσιάζουμε τμηματικά με αύξοντα αριθμό. Αυτή την πορεία για τις πολιτικές εκλογές στην Ελλάδα, ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ την χαρακτηρίζουμε ως μια πολιτική πορεία με στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Δυστυχώς το πολυτάραχο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος ουδέποτε δημοσίευσε συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Κάθε πολιτική αξιολόγηση χωρίς συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος απορρίπτεται ως αυθαίρετη.
Στοιχεία αληθείας είναι τα εκλογικά αποτελέσματα του παρελθόντος της Ελλάδος όπως το δημοψήφισμα στις 5-7-2015 63% όχι άλλα οικονομικά μέτρα από την Ε.Ε., το οποίο δικτατορικά απορρίφθηκε από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος.
Στην πορεία προς τις επερχόμενες πολιτικές εκλογές στην Ελλάδα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα πολιτικά κόμματα και πάσης φύσεως πολιτικά μορφώματα, δεν συγκροτούνται από ανθρώπους με τις ίδιες ιδεολογίες και με τα ίδια συμφέροντα, αλλά και από ία ένστικτα, τα οποία ένστικτα δεν ελέγχονται και προκύπτουν οι μορφές και οι σκιές, δηλαδή τα παρατράγουδα της διαπλοκής και της διαφθοράς.
Προς αντιμετώπιση του φαινομένου και συμπεριφοράς των ενστίκτων των πολιτικών καθιερώθηκε η εφαρμογή των συγκριτικών στοιχείων αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, θεωρούμε ότι κατά την προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα ελέγχονται τα πάντα με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Ευελπιστούμε οι επερχόμενες πολιτικές εκλογές να είναι ακαδημαϊκής μορφής χωρίς ρουσφέτια, μαύρο χρήμα και κανιβαλισμούς.
Στην Ελλάδα τα βάθρα οι δομές και οι λειτουργίες του μαύρου χρήματος της Ελληνικής εξουσίας, του παρακράτους της διαπλοκής, της διαφθοράς με τους παράγοντες εξουσία και παραεξουσία είναι πολύπλοκα, ανισότροπα πολυμερή και σύμπλοκα.
Η αντιμετώπιση του μαύρου χρήματος θεωρείται δύσκολη αλλά δεν είναι ακατόρθωτη, αρκεί υπάρχει βούληση από το εκλογικό σώμα της Ελλάδος.
Με την παραβίαση του δημοψηφίσματος της 5-7-2015 63% όχι άλλα οικονομικά μέτρα από την Ε.Ε., επιδιώκεται και ολοκληρώνεται η πλήρης φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμός της Ελλάδος.
Παραβίαση Λαϊκής εντολής δημοψηφίσματος είναι κακούργημα εσχάτης προδοσίας.
Το ίδιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος του έτους 2015 λειτουργεί ακάθεκτο, με το εκλογικό σώμα 60% σε αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες και το 40% να συμμετέχει και να υπηρετεί την εσχάτη προδοσία προστασίας των Ελλήνων και της Ελλάδος.
Πολλά θέματα ερευνήσαμε, μελετήσαμε, επεξεργαστήκαμε και αξιολογήσαμε, δια την εφαρμογή όλων αναζητούμε την εκτίμηση του εκλογικού σώματος της Ελλάδος και μάλιστα από το μέρος των ψηφοφόρων της αποχής.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube