ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ;

Π

Το έτος 2018 εκδώσαμε ένα βιβλίο με τίτλο Περιβάλλον – Άνθρωπος – Πολιτική, ενάντια στις διαστρεβλώσεις των πλέον υψηλών Αρχών – Αξιών – ιδεών, διαχείρισης του περιβάλλοντος, που χρησιμοποιήθηκαν για να υπηρετήσουν τους πιο ευτελείς σκοπούς.
ΣΕ αυτό το βιβλίο Περιβάλλον – Άνθρωπος – Πολιτική διατυπώσαμε και δημοσιεύσαμε την άποψη ότι πολιτική είναι η λειτουργία των θεσμών του πολιτικού συστήματος .
Βάθρο των πολιτικών κομμάτων είναι το πολιτικό σύστημα.
Εντοπίζοντας και διαπιστώνοντας την πηγή της διαφθοράς, ασχολούμαστε με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και δεν ασχολούμαστε με τα πολιτικά κόμματα και μορφώματα που αποτελούν την δομή του πολιτικού συστήματος.
Από την πολιτική με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος προς το ανώτερο διότι πάντα υπάρχει το ανώτερο, το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα με τα πολιτικά κόμματα, παραβαίνοντας κατάφορα κατά συρροή τους κώδικες της πολιτισμικής κληρονομιάς των Ελλήνων, κατάντησαν την πολιτική σε ένα μεγάλο κουτσομπολιό, σε ένα μεγάλο πανηγύρι, σε μία μεγάλη φιέστα, ως μια μεγάλη φούσκα χωρίς περιεχόμενο.
Εμείς παριστάνουμε τους νομοθέτες και τους νομομαθείς, αλλά οι δάσκαλοι, μας δίδαξαν να ξεχωρίζουμε ανθρώπινες αξίες και αρχές, να ξεχωρίζουμε τα καρότσια από τις πάπιες, το ψέμα από την αλήθεια, την προπαγάνδα από την αλήθεια, την αλήθεια από την δημαγωγία, να αντιλαμβανόμαστε την λογοκρισία, να διακρίνουμε κάθε μορφής δικτατορία και αυταρχισμούς έναντι της δημοκρατίας και όλα αυτά να τα διδάσκουμε σε όλους τους Έλληνες.
Η πολιτική προστασία είναι αναπόσπαστο μέρος του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος.
Μετά την ψήφιση των νόμων Καποδίστρια , Καλλικράτη με τους οποίους ως κάλπικους κατήργησαν το αυτεξούσιο των οικισμών και των κοινοτήτων της Ελληνικής επικράτειας και τον νόμο πρόληψης και καταστολής, κατάσβεσης των πυρκαγιών του Ελληνικού περιβάλλοντος, η παρούσα πολιτική προστασία της Ελλάδος στερείται κάθε προληπτική μέριμνα για το Ελληνικό περιβάλλον και τον άνθρωπο, λειτουργώντας μόνο κατασταλτικά.
Σε αυτή την θεσμική αλλαγή λειτουργίας της Ελληνικής κοινωνίας , στις δομές αυτής οικισμοί, κοινότητες από το διεφθαρμένο πλέον πολιτικό σύστημα της Ελλάδος και της πολιτικής προστασίας της Ελλάδος οφείλονται οι ολέθριες περιβαλλοντολογικές καταστροφές της τελευταίας εικοσαετίας.
Με προληπτική πολιτική της πολιτικής προστασίας, επί του Ελληνικού περιβάλλοντος και του Ελληνικού Λαού εκ του ασφαλούς , οι ολέθριες φυσικές καταστροφές Ελληνικού περιβάλλοντος και Ελληνικού Λαού εκ του ασφαλούς θα ήταν ηπιότερες.
Η επιδιωχθείσα πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού και διαμελισμού της Ελλάδος, οφείλονται αποκλειστικά στους κάλπικους εκλογικούς νόμους, στις κάλπικες Ελληνικές κυβερνήσεις οι οποίες προκύπτουν από τους κάλπικους εκλογικούς νόμους και από τους κάλπικους πολιτικούς.
Στην σημερινή Ελλάδα, στην γενική πολιτική και στην πολιτική προστασία επικρατούν ως οράματα μηδέν και ως προοπτική διαθλασμένη, της ελεύθερης ανεξέλεγκτης αγοράς, της λογικής μπαίστε λύκοι αλέστε και αλεστικά μη δίδετε.
Ευελπιστούμε μέχρι τις επόμενες εκλογές, το ποσοστό της αποχής 60% του εκλογικού σώματος της Ελλάδος, να εντοπίσουν και να ξορκίσουν κάθε κακό πολιτικό συναπάντημα, συσπειρωνόμενοι και δικτυωνόμενοι για ένα νέο πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα και μια νέα κυβέρνηση της Ελλάδος , χαρισματική προς τον Ελληνικό Λαό και όχι μονομερώς προς τα πάσης φύσεως λόμπι.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube