ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Π

Τα πολιτικά αδιέξοδα στην Ελλάδα προκαλούνται από το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, από όλους τους θεσμούς της Ελλάδος.
Τα πολιτικά κόμματα εναλλάσσονται την Ελληνική εξουσία αλλά τα πολιτικά αδιέξοδα διαιωνίζονται στην Ελλάδα.
Μάταια αναμένουν ανάκαμψη οι Έλληνες από το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, διότι απλά το ίδιο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος φροντίζει την δημιουργία και συντήρηση των πολιτικών αδιεξόδων στην Ελλάδα.
Οι δομές και οι λειτουργίες των αδιεξόδων στηρίζονται στην λαίλαπα της ισχυρής λογοκρισίας, της ισχυρής δημαγωγίας, της ισχυρής προπαγάνδας, στις κλειστές πόρτες των πολιτικών, στην καθιερωθείσα κρυψίνοια, στην ανεξέλεγκτη διακίνηση μαύρου χρήματος, της επί χρήμασι προδοσίας.
Η υποβαθμιστική πολιτική λαίλαπα δεν αντιμετωπίζεται από τα ήδη διεφθαρμένα μειοψηφικά πολιτικά κόμματα και το μειοψηφικό τρισάθλιο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Η δυνατότητα δημοκρατικής αντιμετώπισης της Ελληνικής λαίλαπας της διαφθοράς, επαφίεται στο εκλογικό σώμα της Ελλάδος, το οποίο διχάστηκε σε δύο κατηγορίες : πρώτη κατηγορία το εκλογικό σώμα της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες 60% επί του συνόλου του εκλογικού σώματος και δεύτερη κατηγορία το υπόλοιπο εκλογικό σώμα 40% το οποίο προσέρχεται στις εκλογικές διαδικασίες και συγκροτεί το μειοψηφικό πολιτικό σύστημα της Ελλάδος με κάλπικους εκλογικούς νόμους και κάλπικους πολιτικούς.
Το συνολικό πρόβλημα ανάκαμψης, αναδόμησης των Ελλήνων και της Ελλάδος επαφίεται στο εκλογικό σώμα της αποχής 60%.
Αποτελεσματικό μέτρο αντιμετώπισης της Ελληνικής διαφθοράς και του μαύρου χρήματος, είναι η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων της κατηγορίας της εκλογικής αποχής 60%, όπως διατυπώθηκε στο σύνταγμα των Ελλήνων 1975, άρθρο 16 περί ακαδημαϊκής ελευθερίας, ελευθερία σκέψης, ελευθερία έκφρασης, ελευθερία διδασκαλίας και με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Δυστυχώς όμως διαχρονικά τρομοκρατήθηκε ο Ελληνικός Λαός υφιστάμενος πανικό, χάνοντας κάθε επικοινωνία.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, ευελπιστούμε ότι το σώμα της αποχής 60% από τις εκλογικές διαδικασίες να ξεπεράσει το στρες της τρομοκράτησης και της φοβίας.
Σχόλια : Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, προς τους Αξιότιμους – Αξιόλογους – Αξιόπιστους ψηφοφόρους του εκλογικού σώματος της Ελλάδος, οι οποίοι ψήφισαν 63% ΟΧΙ άλλα οικονομικά μέτρα από την Ε.Ε. και μετά την προδοσία της Λαϊκής εντολής του Ελληνικού Λαού, κατά επανάληψη απέχουν από τις εκλογικές διαδικασίες με ποσοστό αποχής 60%.
Η προδοσία της Λαϊκής εντολής 63% ΟΧΙ άλλα οικονομικά μέτρα από την Ε.Ε. διαπράχτηκε 5-7-2015 από πολιτικούς παράγοντες της τότε κυβέρνησης και της τότε αντιπολίτευσης οδηγώντας τον ηρωικό Ελληνικό Λαό του ΟΧΙ σε διαχρονική αποχή, από τις εκλογικές διαδικασίες, οι ίδιοι πολιτικοί παράγοντες της προδοσίας του Ελληνικού Λαού συγκροτούντες το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, οδηγούν τον Ελληνικό Λαό σε πλήρη φτωχοποίηση και διαμελισμό της Ελλάδος, ενώ το τρισάθλιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα θησαυρίζει με αμύθητο πλούτο.
Την πολιτική που επιβάλλουν και εφαρμόζουν στον Ελληνικό Λαό, αυτοί ατάλαντοι απατεώνες του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, είναι από οικονομική κρίση σε οικονομική κρίση και από πολιτικά αδιέξοδο σε πολιτικό αδιέξοδο.
Οι ήρωες του εκλογικού σώματος της Ελλάδος οι απέχοντες 60% από τις εκλογικές διαδικασίες , δεν είναι καιρός να παραμένουν ως απλοί παρατηρητές στην καταστροφή των Ελλήνων και της Ελλάδος, αλλά να αρχίσουν να κινητοποιηθούν, συσπειρωμένοι και δικτυωμένοι προς ανατροπή του τρισάθλιου διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, πασχίζουμε να προσανατολίσουμε τον πολιτικό χώρο της αποχής, βεβαιώνοντας ότι δεν είμαστε οι ίδιοι με τους προδότες, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος αυτό βεβαιώνεται εγγράφως και δημοσιευμένα στο διαδίκτυο ιστοσελίδα www.elziforest.gr και στο λογαριασμό YouTube stefanos Zintzovas.
Ελπίζουμε ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, να ξεπεράσουμε την επιβληθείσα από την Ελληνική εξουσία την επιβληθείσα λογοκρισία, δημαγωγία και προπαγάνδα.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube