Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ, ΤΑ ΕΡΗΜΑ

Ο

Η πλούσια Ελληνική παράδοση και οι πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων διαχρονικά διδάσκουν : Ο φόβος φυλάει τα έρμα, έρημα και φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη.
Τα πλέον επίκαιρα θέματα στις μέρες μας. Ο φόβος ως μέτρο διαχείρισης ενός Λαού από απροσδιόριστο παράγοντα, όπως είναι ο πόλεμος και σήμερα είναι ο αόρατος και απροσδιόριστος κορονοϊός.
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, ίσως να θεωρείται η αμφισβήτηση του φόβου.
Η πλούσια κλασική παιδεία της αρχαίας Ελλάδας διδάσκει διαχρονικά : το έμψυχο ελεύθερο και το ελεύθερο έμψυχο, ίσως είναι το αντίθετο του φόβου.
Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες, διδάσκουν διαχρονικά η πλούσια Ελληνική παράδοση και οι πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων, επισημαίνοντας την έλλειψη εμπιστοσύνης προς την Ελληνική μειοψηφική εξουσία.
Το 60% της αποχής του εκλογικού σώματος από τις εκλογικές διαδικασίες δεν εμπιστεύονται την παρούσα μειοψηφική εξουσία της Ελλάδος, διότι παραχώρησαν την πεμπτουσία της δημοκρατίας, την εθνική κυριαρχία, την δημόσια κτήση και την διαχείριση των φυσικών πόρων της Ελλάδος σε μυστικοπαθείς εταιρίες εκτός δημοσίου Ελληνικού συμφέροντος , θησαυρίζοντας αθέμιτα ή ίδια Ελληνική εξουσία, φτωχοποιούμενος ο Ελληνικός Λαός και διαμελίζοντας την Ελλάδα.
Τα σημερινά προβλήματα φόβου και ελευθερίας, της μετά-νεότερης Ελλάδας από τον μεσοπόλεμο και τον εμφύλιο μέχρι σήμερα οφείλονται στην πλημμελή, ελλιπή παιδεία.
Αυτό το γεγονός δεν είναι τυχαίο αλλά καλά μεθοδευμένο, διότι δεν επιθυμούσαν ελεύθερους Έλληνες, αλλά Έλληνες δούλους, πειθήνια όργανα, διότι η κλασική Ελληνική παιδεία, το έμψυχο ελεύθερο και το ελεύθερο έμψυχο, αναπαράγει Έλληνες επαναστάτες έναντι κάθε κατεστημένου.
Η πρόσφατη απομόνωση των Ελλήνων οφείλεται στην προπαγανδιστική κινδυνολογία σπέρνοντας τον φόβο για την ίδια την ανθρώπινη υπόσταση της Ελληνικής κοινωνίας και παράλληλη αύξηση του αθέμιτου ανταγωνισμού και αθέμιτου πλουτισμού της εξουσίας .
Παράδειγμα : Κατά τις εκλογικές διαδικασίες προέκυψε αποχή, απόρριψη 60%. Σε κάθε προσπάθεια συσπείρωσης και δικτύωσης του ποσοστού 60% αποχής, απόρριψης από τις από τις εκλογικές διαδικασίες, συναντάμε έκδηλα τις παρενέργειες της Ελληνικής εξουσίας προς τον Ελληνικό Λαό, του φόβου, του εκβιασμού, της τρομοκρατίας κ.τ.λ. παράγωγα αυτών.
Πολλά έχουμε να γράψουμε και να διδάξουμε για την αντιμετώπιση του κάθε φόβου του Ελληνικού Λαού, του κάθε εκβιασμού του Ελληνικού Λαού, της κάθε τρομοκρατίας του Ελληνικού Λαού κ.τ.λ. αρνητικά κοινωνικά στοιχεία, αλλά έχουμε να διδάξουμε στον Ελληνικό Λαό και κυρίως στο ποσοστό 60% της αποχής και της απόρριψης από τις εκλογικές διαδικασίες, να ενστερνισθούν από την κλασική Ελληνική παιδεία, το έμψυχο ελεύθερο και το ελεύθερο έμψυχο, για να ορθοποδήσουν και να ξορκίσουν κάθε φόβο, κάθε εκβιασμό, κάθε κινδυνολογία, κάθε προπαγάνδα, ενισχύοντας την συσπείρωση και δικτύωση του ποσοστού 60% της αποχής, απόρριψης από τις εκλογικές διαδικασίες, σε συλλογικό όργανο έναντι κάθε Ελληνικού κατεστημένου.
Χωρίς την ενεργό έμψυχη ελεύθερη και ελεύθερη έμψυχη συμμετοχή προς δημιουργία και ενίσχυση σε συλλογικό όργανο της αποχής απόρριψης, η αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες φαντάζει κατακερματισμένη σε προσωπικό, ατομικό επίπεδο, ατελέσφορος.
Γιούρια προς συσπείρωση δικτύωση της αποχής, απόρριψης σε συλλογικό όργανο έκφρασης και δημιουργίας.
Οι κάθε ασκούμενοι φόβοι , εκβιασμοί, κινδυνολογίες κ.τ.λ. αρνητικά στοιχεία προς τον Ελληνικό Λαό αποβλέπουν στην οικονομική αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού, ιδρύουμε τράπεζα Ελληνικών Λαϊκών συμφερόντων για τις οικονομικές ανάγκες πληρωμών και εισπράξεων του Ελληνικού δημοσίου έναντι των τοκογλύφων τραπεζιτών, έξω από τα τζογαδόρικα χρηματιστήρια, προς προστασία των Ελλήνων πολιτών και της Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube