Το τερατούργημα της αναρμοδιότητας

Τ

Λειτουργίες και συμπεριφορές των θεσμών Ν 4
Αναζητώντας,, ερευνώντας, μελετώντας, συγκρίνοντας τις λειτουργίες και συμπεριφορές των θεσμών της Ελλάδος, εντοπίσαμε τη αυθαίρετη δημιουργία της αναρμοδιότητας της προεδρίας της Ελληνικής δημοκρατίας και των προέδρων της Ελληνικής δημοκρατίας, από την πρωθυπουργία της Ελληνικής δημοκρατίας αυθαίρετα χωρίς να θεσμοθετηθούν από πουθενά.
Αντίθετα ενώ θεσμοθετήθηκε στο σύνταγμα των Ελλήνων του έτους 1975 το άρθρο 16, η ακαδημαϊκή ελευθερία, ελευθερία σκέψης, ελευθερία έκφρασης, ελευθερία διδασκαλίας, επικράτησε στην Ελληνική πολιτική, η κομματική βαρβαρότητα, η κομματική μισαλλοδοξία, η λογοκρισία η δημαγωγία, η προπαγάνδα, αναπτύσσοντας την αυθαιρεσία στα μέτρα του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος σε βάρος του Ελληνικού Λαού.
Ως αποτέλεσμα όλης αυτής της Ελληνικής αυθαίρετης αναρμοδιότητας, τερατολογήθηκε η πολιτική στην Ελλάδα, με τα γνωστά πολιτικά αδιέξοδα.
Εμείς ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ δικαστές δεν είμαστε, αλλά τα συσσωρευμένα πολιτικά αδιέξοδα που οδηγούν στην φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος που οφείλονται ;
Το ερώτημα που δημιουργήθηκε ως αναπάντητο είναι : Με την αναρμοδιότητα της προεδρίας της δημοκρατίας ποιες είναι οι χαρισματικές ρυθμίσεις του Ελληνικής πολιτείας για τον Ελληνικό Λαό και από ποιον ασκούνται οι χαρισματικές ρυθμίσεις της Ελληνικές πολιτείας για τον Ελληνικό Λαό ;
Ας μη ψάχνουμε αδίκως, όλες οι εξουσίες στον εκάστοτε πρωθυπουργό με το αλάθητο του Πάπα, ως υποχείριο των Λόμπι , επικρατώντας η λογική του παραλόγου, στο σύνολο του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος και στο σύνολο του Ελληνικού Λαού.
Η αδιάσειστη σκληρή πολιτική πραγματικότητα από τις τελευταίες εκλογές με τον κάλπικο εκλογικό νόμο, με 60% αποχή του εκλογικού σώματος από τις εκλογικές διαδικασίες, προέκυψε ως κάλπικο και κίβδηλο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, γεγονός που χαρακτηρίζει το σύνολο των πολιτικών της Ελλάδος και αντιπροσωπεύουν το 40% του Ελληνικού Λαού.
Για το ποσοστό της αποχής του Ελληνικού Λαού από τις εκλογικές διαδικασίες 60% δεν νομιμοποιείται το κάλπικο και κίβδηλο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος να ασκεί κάθε είδους εξουσία, πολύ περισσότερο να φέρονται ως χαρισματικοί προς τον Ελληνικό Λαό και την Ελλάδα. Απλά ευθυγραμμίζονται προς φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και τον διαμελισμό της Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube