ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Κ

Αυτό το δίδυμο, το τερατούργημα της αναρμοδιότητας της προεδρίας της δημοκρατίας με την πρωθυπουργική αλαζονεία και να μη ξεχνάμε ότι το τερατούργημα της αναρμοδιότητας προσδιορίζεται αποκλειστικά Από την αλαζονεία της πρωθυπουργίας, το έτος 2015 παραβίασαν κατάφορα το δημοψήφισμα στις 5-7-2015 όχι άλλα οικονομικά μέτρα από την μετά-ναζιστική γερμανόφωνη βόρεια Ε.Ε., στο μειοψηφικό 37% ναι και άλλα οικονομικά μέτρα από την Ε.Ε., προκαλώντας την μεγαλύτερη αποχή 60% του εκλογικού σώματος της Ελλάδος από σειρά εκλογικών διαδικασιών.
Αυτή η μεγάλη εκλογική αποχή 60% αποτελεί το μεγαλύτερο πάγιο πολιτικό αδιέξοδο για το υπόλοιπο 40% του εκλογικού σώματος ως διεφθαρμένο πλέον πολιτικό σύστημα της Ελλάδος .
Κατά την άσκηση της εξουσίας για την Ελλάδα επικρατεί ο κανιβαλισμός, το ένα πολιτικό κόμμα εναντίον των άλλων κομμάτων, ξαφνικά αρχίζουν διαδικασίες για συγκυβερνήσουν χωρίς συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος, με εφτασφράγιστες πόρτες ίσως ανείπωτα, κρυφό μυστικό όλων τι θα αρπάξουν, παραβλέποντας την πλούσια Ελληνική παράδοση : Ο βήχας και ο πλούτος δεν κρύβεται.
Γέμισαν οι τράπεζες και παρατράπεζες με μυστικούς λογαριασμούς και μαύρο κατάμαυρο χρήμα Ελλήνων πολιτικών.
Να ρωτήσει κάποιος πόσο κοστίζουν οι μυστικές συμφωνίες των Ελλήνων πολιτικών και των παραπολιτικών δεν θα μάθουν ποτέ τίποτα. Υπάρχουν όμως και τα ατυχήματα που τους προδίδουν.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ δεν είμαστε μόνο εναντίον της Ελληνικής κυβέρνησης, αλλά ενδιαφερόμαστε για ολόκληρο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος.
Σχόλιο : Αν ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, ζητήσετε πληροφορίες για τις επερχόμενες πολιτικές εκλογές στην Ελλάδα, ΔΕΝ έχουμε καμία πληροφορία σοβαρή, αληθινή, διότι το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος ουδέποτε έ4δωσε στην δημοσιότητα συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος
Από σημαντικά γεγονότα των παρελθόντων πολιτικών εκλογών διαμορφώθηκε ην επικρατούσα πολιτική κατ΄στ6αση παρακμής του εκλογικού σώματος της Ελλάδος ως εξής : το μεγαλύτερο ποσοστό του εκλογικού σώματος 60% απέχει από τις εκλογικές διαδικασίες από το έτος 2015.
Δεν υπάρχουν στοιχεία συλλογικής πολιτικής έκφρασης της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες της Ελλάδος.
Η ασκηθείσα από εκάστη εξουσία της Ελλάδος λογοκρισία , δημαγωγία, προπαγάνδα είναι καθοριστικός ανασταλτικός παράγοντας δημιουργίας και της συλλογικής συγκρότησης της αποχής σε τυχόν νέο πολιτικό φορέα .
Αποτέλεσμα η επικράτηση της ίδιας πολιτικής κατάστασης , το ένα πολιτικό κόμμα εναντίον των άλλων, ως κανίβαλοι , καλλιεργώντας και αναπτύσσοντας τον μυστικισμό και το παρακράτος του μύρου χρήματος .
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘Βιώσιμο Κράτος’’, από χρόνια ερευνούμε, μελετούμε διαχειριστικά το περιβάλλον με τον άνθρωπο, δημοσιεύοντας όσο επέτρεπε η ασκηθείσα λογοκρισία στην Ελλάδα.
Τελευταία αναρτήσαμε στο διαδίκτυο ιστοσελίδα www.elziforest.gr και λογαριασμό ΥοuTube stefanos Zintzovas , δράσεις αναδόμησης των Ελλήνων και της Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube