Επιλογή – Εκλογή – Αξιολόγηση Προσωπικού

Ε

Μέχρι τώρα η επιλογή –η εκλογή – η αξιολόγηση πολιτικού προσωπικού πραγματοποιούνταν και πραγματοποιείται από την αλαζονεία της πρωθυπουργίας.
Ως νέα πολιτική παράταξη και νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, αναμορφώνουμε όλο το σύστημα επιλογής – εκλογής – αξιολόγησης προσωπικού συνεργατών.
Υιοθετήσαμε νέο υπουργείο συντονισμού με συμβούλιο συντονισμού από όπου θα περνάνε όλες οι αποφάσεις ολόκληρης της κυβέρνησης .
Υιοθετούμε σε κάθε υπουργείο τον θεσμό γενικού συντονιστή, ο οποίος δεν θα διορίζεται αυθαίρετα, αλλά θα επιλέγεται και θα εκλέγεται μετά από έγραφες δηλώσεις τι θα πράξει στο αντίστοιχο υπουργείου και θα εκλέγεται μετά από εσωτερικές εκλογές από το αντίστοιχο μόνιμο προσωπικό του αντίστοιχο υπουργείου. Τυχόν προβλήματα θα εξετάζονται από το υπουργείο συντονισμού.
Τέρμα στην αλαζονεία της κάθε πρωθυπουργίας. Στην λέξη αλαζονεία τοποθετήστε ότι θέλετε.
Σε περίπτωση αδυναμίας , μορφών και σκιών του όποιου προκαθορισμένου σκοπού, θα ξηλώνεται το αντίστοιχο σύστημα διαχείρισης.
Ως3 νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, όταν αξιολογούμε και επιλέγουμε, δεν εφαρμόζουμε μια απλή μέθοδο συνεργασίας με συναλλαγή αλλά αξιολογούμε και επιλέγουμε ανθρώπους με αξίες και αρχές, στην διαχείριση και διοίκηση δημοσίων αντικειμένων.
Σχόλια : Αυτό που γίνεται να βγάζει η πρωθυπουργία κεκλισμένων των θυρών, αποφάσεις από μανίκι, δηλαδή αυτό που πραγματοποιείται σήμερα, μπαίστε λύκοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε, κόβεται με την υιοθέτηση της επιλογής – εκλογής – αξιολόγηση και την πεμπτουσία της δημοκρατίας τα δημοψηφίσματα.
Ευελπιστούμε ότι με την εφαρμογή της μεθόδου επιλογών , εκλογών, αξιολογήσεων του δημόσιου τομέα και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα θα αναδομηθούν, αφού απαλλαγούν από τον αφανή κανιβαλισμό Και έντονο κομματισμό.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, ευελπιστούμε ότι το εκλογικό σώμα της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες, το οποίο ξεκίνησε με την αποχή από τις εκλογές την αμφισβήτηση του διεφθαρμένου συστήματος της Ελλάδος, να αποκτήσει έμπνευση προς συλλογική συσπείρωση και δικτύωση σε πολιτικό φορέα συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές και να εκπροσωπηθούν στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube