ΕΚΛΟΓΕΣ και ΠΟΛΙΤΟΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ στην ΕΛΛΑΔΑ

Ε

Τι είναι πολιτικό αδιέξοδο ; Απλά είναι ένας φαύλος πολιτικός κύκλος ο οποίος δημιουργείται από διεφθαρμένους πολιτικούς με κάλπικες πολιτικές επιλογές και κάλπικους εκλογικούς νόμους.
Το ίδιο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, με το τερατούργημα της αναρμοδιότητας της προεδρίας της δημοκρατίας της Ελλάδος και την αλαζονεία της πρωθυπουργίας της Ελλάδος, ως πνευματικά ανάπηροι, καθίσταται από μόνο του πολιτικά, σε αδιέξοδο, διότι με τις επιλογές του τερατουργήματος της αναρμοδιότητας της προεδρίας της δημοκρατίας και την αλαζονεία της πρωθυπουργίας της Ελλάδος επέβαλλαν στον Ελληνικό Λαό την παρακμή και τον διαμελισμό της Ελλάδος.
Τα πολιτικά αδιέξοδα δημιουργούνται και υπηρετούνται από τους διεφθαρμένους πολιτικούς.
Τα ίδια τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα βρίσκονται μονίμως σε πολιτικό αδιέξοδο, διότι βρίσκονται σε μόνιμη αστάθεια ως προς την δομή και τις συμπεριφορές των.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Οι πολιτικοί στην Ελλάδα άλλα σκέπτονται, άλλα λέγουν και άλλα κάνουν.
Αυτό το γεγονός αμφισβήτησης χαρακτηρίζει όλους τους πολιτικούς της Ελλάδος.
Στην Ελλάδα οι πολιτικοί προεκλογικά εξαφανίζουν από την καθημερινότητα κάθε πολιτικό αδιέξοδο, εφαρμόζοντας μυστικοπάθεια, λογοκρισία, δημαγωγία και προπαγάνδα.
Εφαρμόζουν μυστικοπάθεια, λογοκρισία, δημαγωγία και προπαγάνδα στο σύνολο των πολιτικών αδιεξόδων, διότι έχουν ισχυρά προσωπικά οικονομικά συμφέροντα, το κοινώς εκφραζόμενο ως μαύρο χρήμα. Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Ο κόσμος το έχει τύμπανο και οι Έλληνες πολιτικοί κρυφό καμάρι, σχετικά με την υπεξαίρεση, κλέψιμο δημόσιου δημοσίου χρήματος του Ελληνικού Λαού. Γέμισαν οι τράπεζες με μαύρα χρήματα πολιτικών, φτωχοποιώντας τον Ελληνικό Λαό και διαμερίζοντας την Ελλάδα.
Παράδειγμα : Το άρθρο 86 του συντάγματος των Ελλήνων του έτους 2000 ψηφισμένο από πολιτικούς βουλευτές περί ευθύνης πολιτικών με το οποίο απελευθέρωσαν κάθε πολιτική παραβατικότητα, έκτρωμα, κατάχρησης εκατομμυρίων, να μη παραπέμπονται σε ανεξάρτητη από τους πολιτικούς δικαιοσύνη, δεν είναι απλώς πολιτικό σκάνδαλο διαφθοράς, πολιτικό αδιέξοδο, αλλά συλλογικά άκρως αυταρχική συμπεριφορά , ξε4περνώντας κάθε προηγούμενο φαινόμενο πολιτικής αλητείας .
Σχόλιο : Όταν οι πολιτικοί της Ελλάδος πεθαίνουν, βγαίνουν στην επιφάνεια δημόσια όλα όσα αδίκως έκλεψαν από τον Ελληνικό Λαό. Αν τολμήσει κάποιος και ρωτήσει τους εν ζωή Έλληνες πολιτικούς πόσα κρυφά έκλεψαν από τον Ελληνικό Λαό, η απάντηση είναι ίδια, είναι όλα νόμιμα.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Διαφορετικό γεγονός είναι το νόμιμο και διαφορετικό γεγονός είναι το δίκαιο, άλλο τα καρότσια και άλλο οι πάπιες.
Όλα τα πολιτικά αδιέξοδα στην Ελλάδα δεν είναι τυχαία ούτε μεμονωμένα. Μεταξύ των πολιτικών αδιεξόδων της Ελλάδος, αλλά και σε σχέση πολιτικά αδιέξοδα και παράγοντες, παράμετροι πολιτικών αδιεξόδων ο συντελεστής συσχέτισης είναι μεγάλος.
Στους παράγοντες και παραμέτρους δημιουργίας πολιτικών εξόδων στην Ελλάδα, συγκαταλέγονται το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος με όλες τις δομές και λειτουργίας αυτού.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ’’Βιώσιμο Κράτος’’ , τα προβλήματα των πολιτικών αδιεξόδων της Ελλάδος θα συνεχίζουμε να τα ερευνούμε, να τα μελετούμε και να ενημερώνουμε τον Ελληνικό Λαό.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube