Από τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά

Α

Λέξεις – φράσεις κλειδιά.
• Αειζωία – Αειφορία – βιωσιμότητα αρχές και αξίες διαχείρισης του περιβάλλοντος μαζί με τον άνθρωπο.
• Το έμψυχο ελεύθερο και το ελεύθερο έμψυχο από τον επιτάφιο του Περικλέους 4ος προ Χριστού αιώνα.
• Δημόσια κτήση όπως μνημονεύεται στον εθνικό ύμνο …από κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά…
• Ελληνική επικυριαρχία.
• Ελληνικοί φυσικοί πόροι .
• Διαχείριση των Ελληνικών φυσικών πόρων.
• Μαύρο χρήμα.
• Αρπαχτή, λέξη ανείπωτη στα πολιτικά σαλόνια των κλεισμένων θυρών.
Παραστατικά στοιχεία διαχείρισης των φυσικών πόρων της Ε Ελλάδος.
Από το έμψυχο ελεύθερο και το ελεύθερο έμψυχο του επιτάφιου του Περικλέους προ Χριστού , Θουκυδίδης, για τον Ελληνικό Λαό σήμερα τι έμεινε ; ας απαντήσει ο κάθε Έλληνας μετά από έρευνα και σκέψη.
Μήπως έμεινε η ελευθερία του Ισχυρού και εθελοδουλία, δουλοπρέπεια του Ελληνικού Λαού ;
Αυτά τα σπουδαία μεγάλα θέματα περί ελευθερίας ας τα συλλογιστούμε λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την πλήρη φτωχοποίηση – ξεριζωμό του Ελληνικού Λαού και τον διαμελισμό της Ελλάδος.
Μαύρο χρήμα – αρπαχτή απαγορευμένες φράσεις στα μαζικά μέσα ενημέρωσης του Ελληνικού Λαού. Μήπως όποιος προσπαθήσει δημόσια να ασχοληθεί με το μαύρο χρήμα και τις αρπαχτές κινδυνεύει από τους προστάτες της Ελληνικής εξουσίας ;
Πέθανε δημοσιογράφος του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος και άφησε διαθήκη με αμύθητο πλούτο ακινήτων και κινητών.
Αυτό το γεγονός της διαθήκης αμύθητου πλούτου δημοσιογράφου και πολλά τραπεζικά απόρρητα των πολιτικών της Ελλάδος αποτελούν συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος έναντι της φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού και διαμελισμού της Ελλάδος.
Στην Ελλάδα μαύρο χρήμα και αρπαχτή χαρακτηρίζουν τους πολιτικούς, τους τραπεζίτες, τις κλειστές πόρτες αποφάσεων και κάθε μορφής και κατηγορίας λόμπι.
Η δημόσια κτήση στην Ελλάδα έχει βαθιές ρίζες στην ιστορία της Ελλάδος διότι Οφείλεται στο αίμα και στους αγωνιστές που απελευθέρωσαν την Ελλάδα και δεν πουλιέται δεν παραχωρείται, δεν αποτελεί αντικείμενο αστικού δικαίου.
Το μαύρο χρήμα έχει τις ρίζες στις πάσης φύσεως εταιρίες αστικού δικαίου.
Οι ατάλαντοι πολιτικοί της Ελλάδος ως απατεώνες της Ελλάδος για να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο παραχώρησης της δημόσιας κτήσης σε εταιρίες, παραχώρησαν την διαχείριση των φυσικών Ελληνικών πόρων σε εταιρείες.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει :Δώσε κυρά τον άνδρα σου και κράτα εσύ τον κόπανο. Για να συμπληρώσουμε εμείς εκ του ασφαλούς τέτοιοι κόπανοι είναι με όλη την σημασία της λέξεως οι έλληνες πολιτικοί.
Παραχώρησαν την διαχείριση των φυσικών πόρων της Ελλάδος σε εταιρείες για να ολοκληρώσουν την πλήρη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.
Πόσο είναι δημοκρατικοί ατάλαντοι απατεώνες οι πολιτικοί της Ελλάδος; Ή πόσο είναι άκρως δικτατορικοί απατεώνες οι πολιτικοί της Ελλάδος ;
Κατάντησαν αλαζόνες και ανδρείκελα των ξένων έναντι της αληθείας του Ελληνικού Λαού.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, ευελπιστούμε το εκλογικό σώμα της Ελλάδος αξιολογώντας την Ελληνική πολιτική να απορρίψει την Ελληνική υποβαθμισμένη διεφθαρμένη πολιτική του μαύρου και της αρπαχτής και να εμπιστευτεί την ψήφο του σε πολιτικούς φορείς με αξίες και αρχές για να αναδομηθούν οι έλληνες και να αναδομηθεί η Eλλάδα.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube