Ανείπωτες πολιτικές διαδικασίες στο χώρο της αποχής

Α

Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Ο γάτος και να αλευρωθεί, ο ποντικός τον ξέρει.
Είναι γνωστός ο πολιτικό βίος των πολιτικών της Ελλάδος. Η Ελληνική παράδοση, τα γεγονότα πολιτικής διαφθοράς και πολιτικών θησαυρών και θησαυροφυλακίων τα έχει τύμπανο, το μαύρο χρήμα των πολιτικών, οι μυστικοί θησαυροί των πολιτικών και παραπολιτικών είναι σύνηθες θέμα συζήτησης στις παρέες των Ελλήνων πολιτών , με ανείπωτες Ελληνικότατες εκφράσεις.
Στο πλέον σημαντικό ερώτημα, ποιος είναι ο καθοριστικός εκλογικός παράγοντες για τις επερχόμενες πολιτικές εκλογές της Ελλάδος, απαντούμε με συγκριτικά εκλογικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος.
Αν το Ελληνικό εκλογικό σώμα της αποχής 60% εγκαταλείποντας την μιζέρια και απορρίπτοντας κάθε φόβο, αναλογιστούν όλοι οι απέχοντες ατομικά και συλλογικά, το έμψυχο ελεύθερο και το ελεύθερο έμψυχο της αρχαίας Ελληνική ιστορίας και προβούν σε πολιτική αναζήτηση της αποχής ως νέο πολιτικό φορέα, τότε θα τινάξουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος στον αέρα.
Το άρθρο 86 του συντάγματος των Ελλήνων, περί πολιτικής ευθύνης πολιτικών όπως Ελληνική πολιτική προπαγάνδα επέβαλλε στον Ελληνικό Λαό, οι πολιτικοί να μη επιδικάζονται από ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
Το άρθρο 86 του συντάγματος των Ελλήνων όποιος το ερεύνησε, το μελέτησε με την βάναυσο των συγκριτικών στοιχείων αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος, κατέληξε ότι αυτό αποτελεί σύνθετο μεθόδευση δολιότητας και θράσους ολοκλήρου του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος, Ελληνικού κοινοβουλίου, της προεδρίας της δημοκρατίας της Ελλάδος , της πρωθυπουργίας της Ελλάδος και ετέρων πολιτικών θεσμών της Ελλάδος, προς τον Ελληνικό Λαό ο οποίος καταλογίζει συλλογική κακουργηματική πράξη εσχάτης προδοσίας.
Για το άρθρο 86 του Ελληνικού συντάγματος, ο Ελληνικός Λαός ανείπωτα σας σέρνει όσα σέρνει η σκούπα, σα καθυβρίζει. Ήδη το 60% του εκλογικού σώματος της Ελλάδος ως αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες σας έχει γυρίσει την πλάτη.
Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος εισάγοντας το άρθρο 8 στο σύνταγμα ων Ελλήνων το έτος 2000, οδήγησε την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό από την επανάσταση των Ελλήνων του έτους 1821 στο μεσαίωνα, φτωχοποιώντας τον Ελληνικό Λαό και διαμελίζοντας την Ελλάδα.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube