Α Ν Ο Ι Α

Α

Άνοια, προοδευτική εξασθένηση των διανοητικών λειτουργιών , συνήθως στα ηλικιωμένα άτομα, γεροντική.
Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος με τα διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα της Ελλάδος, βρισκόμενο ενώπιον πολιτικών αδιεξόδων, άρχισαν να διεξάγουν κομματικά πολιτικά συνέδρια, ως πολιτικές φιέστες και πολιτικά πανηγύρια .
Στον Ελληνικό Λαό ασκήθηκε τρομοκρατία, πανικός με τον κορονοϊό, ξεπερνώντας τα όρια αντοχής, με αποτέλεσμα η οργή του Ελληνικού Λαού να ξεπερνάει τα εσκεμμένα όρια.
Το εκλογικό σώμα της Ελλάδος διαμορφώθηκε σε δύο μεγάλες κατηγορίες, μια με όσους εκλογείς προσέρχονται στις εκλογικές διαδικασίες και ψηφίζουν ποσοστό 40% του συνόλου του εκλογικού σώματος και δεύτερη με όσους δεν προσέρχονται να ψηφίσουν στις εκλογικές διαδικασίες ποσοστό αρκετά μεγάλο 60% του συνόλου του εκλογικού σώματος, διαμαρτυρόμενοι για το μέγεθος της πολιτικής διαφθοράς στην Ελλάδα.
Σε όλα τα κομματικά πολιτικά συνέδρια των διεφθαρμένων πολιτικών κομμάτων του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος ίδια πατέντα ποσόστωση πολιτικού λόγου και πνευματικότητας, πολιτικής αληθείας, πολιτικού ψεύδους, προπαγάνδας, δημαγωγίας και λογοκρισίας.
Καμία αναφορά δεν έγινε, σε κανένα πολιτικό συνέδριο, όλων των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος, δεν αναφέρθηκαν στη σωρεία των πολιτικών αδιεξόδων της Ελλάδος, ούτε για τις κλειστές πολιτικές πόρτες ούτε για την μυστικοπάθεια στο δημόσιο πολιτικό λόγο.
Αυτό το πολιτικό φαινόμενο συγκάλυψης της σκληρής Ελληνικής πραγματικότητας δεν χαρακτηρίζει και δεν επιβαρύνει μόνο τους3 οργανωτές των πολιτικών κομματικών συνεδρίων, αλλά και τους συμμετέχοντες στα πολιτικά κομματικά συνέδρια.
Με τους τρόπους, τις συμπεριφορές των καθοδηγητικών το σύνολο των οργανωτών και των συμμετεχόντων στα πολιτικά κομματικά συνέδρια της Ελλάδος, δίδουν την εντύπωση σε όσους σκεπτόμενους Έλληνες πολίτες, ότι οι οργανωτές και συμμετέχοντες σε αυτά τα πολιτικά κομματικά σχήματα της Ελλάδος, πάσχουν από άνοια, δηλαδή πάσχουν από προοδευτική εξασθένηση των διανοητικών λειτουργιών, που παρατηρείται στα ηλικιωμένα συνήθως άτομα .
Στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα πολιτικά εγκλήματα εις βάρος του Ελληνικού Λαού, είναι η λογοκρισία, η δημαγωγία και η προπαγάνδα, αφανίζοντας την ιστορική πολιτική αλήθεια για τον Ελληνικό Λαό.
Η δημοσιογραφία με τα συστατικά αυτής, εξουσία, εκδότες, καναλάρχες δεν διακατέχονται από άνοια, αλλά εξυπηρετούν και υπηρετούν την λογοκρισία, την δημαγωγία και την προπαγάνδα, εις βάρος της ιστορικής αλήθειας του Ελληνισμού.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube