ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ;

Π

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ;
ΠΑΘΗΤΙΚΑ ; ή ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ;
Αναφερόμαστε στο εκλογικό σώμα της Ελλάδος.
Το εκλογικό σώμα της Ελλάδος τελευταία εντάσσεται σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς που προσέρχονται στις εκλογικές διαδικασίες και ψηφίζουν ποσοστό 40% εκ του συνόλου και σε εκείνους που δεν προσέρχονται στις εκλογικές διαδικασίες και δεν ψηφίζουν ποσοστό 60% εκ του συνόλου.
Το ποσοστό του εκλογικού σώματος που ψηφίζει στις εκλογικές διαδικασίες, είναι κατακερματισμένο σε 6 πολιτικά κόμματα εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Το ποσοστό 60% του εκλογικού σώματος της Ελλάδος που απέχει από τις εκλογικές διαδικασίες , μπορεί κάποιος να τους χαρακτηρίσει όπως παρουσιάζονται από τις συμπεριφορές ως παθητικούς για διάφορους λόγους και αιτίες .
Χαρακτηρίζονται παθητικοί ως προς την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων, από έλλειψη δημόσιου λόγου, συλλογικότητας, συσπείρωσης, δικτύωσης και διεκδίκησης των δικών τους αιτημάτων , δεδομένου ότι διαχρονικά ασκήθηκε από την Ελληνική εξουσία προς τον Ελληνικό Λαό και το εκλογικό σώμα της Ελλάδος έντονος εκβιασμός, κινδυνολογία σε βαθμό πανικού.
Δεν δικαιολογούνται να συμπεριφέρονται χωρίς δημόσιο διάλογο, χωρίς συλλογικότητα, χωρίς συσπείρωση, χωρίς δικτύωση, οι απέχοντες από τις εκλογικές διαδικασίες της Ελλάδος 60%, ως Έλληνες με το έμψυχο ελεύθερο και το ελεύθερο έμψυχο, του 4ου π.χ. αιώνα του επιταφίου του Περικλέους του Ελληνισμού .
Ευελπιστούμε οι απέχοντες από τις εκλογικές διαδικασίες , για τις επερχόμενες κρίσιμες εκλογές φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος. Να δημιουργήσουν βιώσιμο δημόσιο διάλογο, βιώσιμης συλλογικότητας, βιώσιμης συσπείρωσης, βιώσιμης δικτύωσης , για να απαλλάξουν τους Έλληνες και την Ελλάδα από την διαπλοκή, διαφθορά και καταστροφή της Ελλάδος και του Ελληνισμού.
Σχόλιο : Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Συν Αθηνά και χείρα κίνα.
Οι απέχοντες από τις εκλογικές διαδικασίες της Ελλάδος από ποιόν αναμένουν βοήθεια ;
Αν αναμένουν πολιτική βοήθεια από μεγάλα ονόματα της Ελληνικής διαπλοκής και της διαφθοράς μάταια προσδοκούν, διότι αυτοί είναι εκείνοι που σας κατάντησαν τον Ελληνικό Λαό όπως τον κατάντησαν. Τα μαζικά μέσα ενημέρωσης της Ελλάδος απλά υπηρετούν και αναπαράγουν την διαπλοκή και διαφθορά στην Ελλάδα, ως συνέχεια της παρακμής, δηλαδή της φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού και διαμελισμό της Ελλάδος.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’, ξεκινήσαμε με έρευνα – μελέτη – δημοσίευση , όσο μπορούσαμε και όσο μας επέτρεπε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, υποβάλλοντας ερωτήσεις και δεχόμενοι ερωτήσεις και συνεχίζουμε με τα προβλήματα της καθημερινότητας και ως αποτέλεσμα δημοσιεύσαμε στο διαδίκτυο δράσεις αναδόμησης των Ελλήνων και της Ελλάδος .
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Ιδού η Ρόδος, ιδού το πήδημα.
Δηλαδή λύση υπάρχει, Λύσεις για όλα τα πολιτικά αδιέξοδα της Ελλάδος.
Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ αναζητούμε την ψήφο του Ελληνικού Λαού με σκοπό να οριοθετήσουμε και να σηματοδοτήσουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του Ελληνικού Λαού, σύμφωνα με τις διαχειριστικές Αξίες και Αρχές, της αειζωίας, της αειφορίας και βιωσιμότητας, Δημοκρατικά με δημοψηφίσματα και όχι για να ενταχθούμε στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος.
Ευελπιστούμε στην ενεργό συμμετοχή στην βιώσιμη πολιτική για την Ελλάδα όλων των Ελλήνων.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube