ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑΣ

Ε

Ελληνική Κυβέρνηση – Ελληνική αντιπολίτευση.
Ελληνικό κοινοβούλιο.
Ελληνικά πολιτικά κόμματα πέντε στον αριθμό εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Με Ελληνικούς δεσμούς : Δικαιοσύνη – Δημοσιογραφία – Συνδικαλισμό κ.τ.λ..
Αυτά είναι τα βασικά υπαρκτά συστατικά της Ελληνικής πολιτείας.
Συχνά πυκνά κατεβαίνει ο Λαός στο δρόμο διαμαρτυρόμενος για υπαρξιακά προβλήματα, απεργίες, διαδηλώσεις κ.τ.λ.
Η πολιτειακή εξουσία προφασιζόμενη την ασφάλεια των πολιτών και της πολιτείας , οργανώνει με όλα τα μέσα που έχει στην διάθεσή της, την ανάλογη λογοκρισία, δημαγωγία, προπαγάνδα και την αστυνομία προς καταστολή κάθε δημόσιας διαμαρτυρίας.
Δηλαδή αυτή η διοίκηση της Ελληνικής πολιτείας όπως : Ο ή Η Αξιότιμη προεδρεία της δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, τα πολιτικά κόμματα, οι θεσμοί : της δικαιοσύνης, της δημοσιογραφίας και του συνδικαλισμού παρουσιάζουν πλήρη αδιαφορία για τα συλλογικά παρουσιαζόμενα προβλήματα του Ελληνικού Λαού, δημιουργώντας συνεχώς πολιτικά αδιέξοδα για τον Ελληνικό Λαό, θησαυρίζοντας πάντα η Ελληνική εξουσία.
Το φαινόμενο αδιαφορίας της Ελληνικής πολιτείας προς ανάπτυξη δημόσιου παραγωγικού διαλόγου προς επίλυση των προβλημάτων φτώχιας και ξεριζωμού – μετανάστευσης του Ελληνικού Λαού, με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος δεν είναι τυχαίο γεγονός, αλλά αποτελεί πολυμερή σύνθετο μεθόδευσης δολιότητας και θράσους της εκάστοτε Ελληνικής εξουσίας, με οδηγό την λογοκρισία, την δημαγωγία, την προπαγάνδα , τις κλειστές πόρτες, την μυστικοπάθεια και τα ξένα κέντρα αποφάσεων και εντολών.
Από μέρος του συστήματος της Ελλάδος, δεν προβλέπεται χαραμάδα κατανόησης και δημόσιου διαλόγου για την φτώχια και τον ξεριζωμό – μετανάστευσης του Ελληνικού Λαού.
Το εκλογικό σώμα της Ελλάδος από το έτος 2015 διαχωρίστηκε σε δύο μεγάλες κατηγορίες ,η κατηγορία που προσέρχεται στις εκλογές και ψηφίζει 40% του συνόλου και η κατηγορία της αποχής 60% που δεν προσέρχεται στις εκλογικές διαδικασίες.
Για τις επερχόμενες εκλογές δεν προβλέπονται θεσμικές αλλαγές πολιτικών συμπεριφορών για βελτίωση του εκλογικού σώματος της Ελλάδος και της αναδόμησης του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος
Αυτό το λίαν επικίνδυνο ιδιόρρυθμο πολιτικό αδιέξοδο της Ελλάδος είναι λίαν απρόβλεπτο.
Ερευνώντας και μελετώντας την σκληρή Ελληνική πολιτική πραγματικότητα ουδέποτε το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, αλλά και όλα τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδος προκήρυξαν πολιτικές εκλογές στην Ελλάδα με έμβλημα την ακαδημαϊκή ελευθερία, δηλαδή ακαδημαϊκή ελευθερία σκέψης. ακαδημαϊκή ελευθερία έκφρασης, ακαδημαϊκή ελευθερία διδασκαλίας, όπως διατυπώνεται στο άρθρο 16 του συντάγματος των Ελλήνων έτους 1975 και ψηφίστηκε με δημοψηφίσματα από τον Ελληνικό Λαό.
Σχόλιο : Ως νέα πολιτική παράταξη και ως νέο πολιτικό κόμμα ‘’Βιώσιμο Κράτος’’ ερευνούμε- μελετούμε – σχεδιάζουμε και δημοσιεύουμε στο διαδίκτυο δράσεις αναδόμησης των Ελλήνων και της Ελλάδος εκ του ασφαλούς, επεξεργασμένα με συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος, προς οριστική επιλογή και εκλογή με δημοψηφίσματα με σκοπό να έλθουν όλοι οι από το εκλογικό σώμα της Ελλάδος να ψηφίσει.
Παράδειγμα : α) Επιθυμείτε η επιλογή και εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας να γίνεται από τον Ελληνικό Λαό ;
Επιθυμείτε ο πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας να επιλέγεται και να διορίζεται από τον εκάστοτε πρωθυπουργό της Ελλάδος πίσω από κλειστές πόρτες, μυστικά, δηλώνοντας στη συνέχεια αναρμόδιος, ως απρόβλεπτο τερατούργημα ;
β) Η ενέργεια είναι πολύ σημαντική και ως σημαντική ενέργεια για τον Ελληνικό Λαό, δεν είναι κοινωνικά δίκαιο να αποφασίζουν για την ενέργεια και τον Ελληνικό Λαό κλειστές πόρτες με απόλυτη μυστικοπάθεια της μειοψηφικής Ελληνικής εξουσίας χωρίς να ρωτάει τον Ελληνικό Λαό.
Παράδειγμα δημοψηφίσματος : Επιθυμείτε δημόσια ΔΕΗ ;
Ή επιθυμείτε ενέργεια ρεύμα μέσα από τα σαγόνια των νταβατσίδων , των αβανταδόρων και λοιπόν κατάλοιπων του μεσαίωνα ;

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube