ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΩΝ

Δ

Η Ελληνική εξουσία
Οι εκδότες
Οι καναλάρχες
Η δημοσιογραφία ως θεσμός είναι καθήκον και όχι επάγγελμα. Είναι θεματοφύλακας της αλήθειας.
Δυστυχώς παρά το γεγονός ότι το έτος 1975 ψηφίστηκε το άρθρο 16 του συντάγματος των Ελλήνων περί ακαδημαϊκής ελευθερίας, ελευθερίας σκέψης ελευθερία έκφρασης, ελευθερία διδασκαλίας οι πολιτικοί της Ελλάδος διαχειρίστηκαν την δημοσιογραφία αποκλειστικά κατά πολιτικό κόμμα και κατά φατρία χωριστά.
Στην Ελλάδα αντίπαλο δέος προς την δημοσιογραφία είναι η λογοκρισία από την εκάστοτε εξουσία, η οποία καμουφλάρεται από την δημαγωγία και την προπαγάνδα, χωρίς συγκριτικά στοιχεία αληθείας του παρελθόντος και του παρόντος.
Όλα τα πολιτικά αδιέξοδα στην Ελλάδα δημιουργήθηκαν και επικράτησαν με εφαρμογή της λογοκρισίας.
Οι απασχολούμενοι με την εφαρμογή της λογοκρισία στην Ελλάδα, δεν θεωρούνται άνθρωποι ούτε πολιτικοί, η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά τους χαρακτηρίζει ως καθίκια της επικρατούσης μοναρχίας και του ψεύδους.
Στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, μετά τον μεσοπόλεμο και τον εμφύλιο πόλεμο η δημοσιογραφία δια σπάστηκε κατά πολιτικό κόμμα και κατά πολιτική φατρία και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε, το 60% του ε4κλογικού σώματος της Ελλάδος, να μη εμπιστεύεται κανένα πολιτικό κόμμα και καμία πολιτική φατρία και να απέχει από τις εκλογικές διαδικασίες προκαλώντας μόνιμο πολιτικό αδιέξοδο για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος.
Η έρευνα και ομολογία της αλήθειας είναι μια και να εκπορεύεται ομόψυχα από την δημοσιογραφία.
Χωρίς ανεξάρτητη δημοσιογραφία δεν υφίσταται καμία έννοια δημοκρατίας .

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

YouTube