Ακαδημαϊκές Πολιτικές Εκλογές στην Ελλάδα

Α

Προεκλογικές μετά-εκλογικές πολιτικές απατεωνιές στην Ελλάδα.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Οι πολιτικοί στην Ελλάδα, άλλα σκέφτονται, άλλα λέγουν και άλλα κάνουν.
Το εκλογικό σώμα της Ελλάδος γνωρίζει πλήρως την Ελληνική παράδοση αλλά οι πολιτικοί βρήσκουν τρόπους και δραστηριοποιούνται ψευδώς εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες της φτώχιας διαφοροτρόπως.
Η πλούσια Ελληνική παράδοση διαχρονικά διδάσκει : Οι πολιτικοί στην Ελλάδα τάζουν στον Ελληνικό Λαό λαγούς με πετραχήλια .
Προεκλογικά ότι και αν ζητήσει κάποιος από τους Έλληνες πολιτικούς γίνεται δεκτό με το … θα το κάνουμε … .
Μετά τις εκλογές ασήμαντα πράγματα καθίστανται ακατόρθωτα. Αντιθέτως η διαπλοκή, η διαφθορά αυξάνονται στο δημόσιο βίο ανεξέλεγκτα, θησαυρίζοντας αθέμιτα οι απατεώνες πολιτικοί . Ψήφισαν και το άρθρο 86 στο σύνταγμα των Ελλήνων, να μη δικάζονται από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
Στην Ελλάδα με την ανεξέλεγκτη δημόσια διαφθορά δεν υπάρχουν δεξιά ή αριστερά πολιτικά κόμματα, υπάρχουν διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα με διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα, με διεφθαρμένους ατάλαντους πολιτικούς, εις βάρος του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδος.
Κανένα από τα υπάρχοντα διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα της Ελλάδος δεν εναντιώνονται εμπράκτως εναντίον της δημόσιας διαφθοράς, αλλά όλα τα διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα με την συμπεριφορά τους υπηρετούν και νέμονται την δημόσια διαφθορά, σε όλα τα επίπεδα δημόσιας διοίκησης της Ελλάδος.
Για να λειτουργήσει η δημοκρατία που γεννήθηκε στην Ελλάδα, απαιτεί την συμμετοχή όλων, ολοκλήρου του εκλογικού σώματος της Ελλάδος και κυρίως την επαναδραστηριοποίηση πολιτικά του εκλογικού σώματος της αποχής 60%.
Η αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες αποτελεί μια πολιτική πράξη εμπράγματης διαμαρτυρίας προς το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, αλλά για να αποκτήσει συλλογικότητα χρειάζεται συσπείρωση και δικτύωση, κωδικοποιώντας την κάθε διαμαρτυρία, διαφορετικά το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος μένει στο απυρόβλητο συνεχίζοντας την κατεδάφιση της Ελλάδος.
Όσο σημαντική αποδείχθηκε η αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος σε μόνιμο πολιτικό αδιέξοδο, άλλο τόσο είναι πολλαπλάσια σημαντική η συσπείρωση και δικτύωση της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες με όραμα την συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές και την ανατροπή από την εξουσία της δημόσιας διαφθοράς και του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδος.
Στις επερχόμενες εκλογές πρέπει να σοβαρευτούμε , αφήνοντας την μιζέρια του ρουσφετιού και της ψευδοϋποσχέσεις στην άκρη διότι αντιμετωπίζουμε σοβαρό δίλημμα : Από το ένα μέρος έχουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος με διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα , με τους τρισάθλιους πολιτικούς που επιδιώκουν την φτωχοποίηση των Ελλήνων και διαμελισμό της Ελλάδος και από το άλλο μέρος ευελπιστούμε στην αναδόμηση των Ελλήνων και της Ελλάδος με δημοψηφίσματα .
Ευελπιστούμε στην καθολική προσέλευση του εκλογικού σώματος της Ελλάδος στις επερχόμενες εκλογές και στη συνέχεια καθολική προσέλευση του εκλογικού σώματος στα δημοψηφίσματα.
Ευελπιστούμε στις επερχόμενες πολιτικές εκλογές να τεθούν στην κρίση ολοκλήρου του εκλογικού σώματος της Ελλάδος όλα τα πολιτικά αδιέξοδα της Ελλάδος. Καμία συγκάλυψη, κανένας αυθαίρετος συμβιβασμός.
Σχόλιο : Το γεγονός παρουσίασης και συζήτησης των πολιτικών αδιεξόδων της Ελλάδος κατά την προεκλογική περίοδο των επερχόμενων εκλογών στηρίζεται στο άρθρο 16 του συντάγματος των Ελλήνων έτους 1975 περί ακαδημαϊκής ελευθερίας, ελευθερίας σκέψης, ελευθερία σκέψης, ελευθερία διδασκαλίας και οι πολιτικές εκλογές να πάρουν τον ακαδημαϊκό χαρακτήρα, έναντι των εκλογών μισαλλοδοξίας , ο ένας εναντίον του άλλου , ως κανίβαλοι.
Αυτή η άποψη περί ακαδημαϊκών πολιτικών εκλογών για το ποσοστό 40% του εκλογικού σώματος με το οποίο συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες φαντάζει τελείως ανεφάρμοστη εξ αιτίας των πολιτικών οικονομικών οφίτσιων του μαύρου πολιτικού χρήματος.
Εκείνοι που να στηρίξουν την άποψη περί ακαδημαϊκών εκλογών είναι οι απέχοντες από τις εκλογικές διαδικασίες ποσοστό 60% του εκλογικού σώματος.
Παρατηρήσεις : 1. Με την παρουσίαση και συζήτηση των πολιτικών αδιεξόδων, θα προσεγγίζεται η πολιτική αλήθεια στην Ελλάδα.
2. Ενημερώνοντας το εκλογικό σώμα της αποχής 60%, αρχίζει η οριθέτηση και σηματοδότηση της πολιτική αλήθειας.
3. Το εκλογικό σώμα της αποχής 60% αρχίζει να συσπειρώνεται και να δικτυώνεται συμμετέχοντας στις επερχόμενες εκλογές.
4. Σπάει το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα.
5 Αρχίζει εκ του ασφαλούς η αναδόμηση των Ελλήνων και της Ελλάδος.

Ο Συγγραφέας

Stefanos Zintovas

Add Comment

Από Stefanos Zintovas
YouTube